15 October 2019.

Lokalizovani prenosi LoL Esports događaja

Prva regionalna organizacija koja je obezbedila prava da lokalizuje i prenosi internacionalne LoL događaje.

Fortuna je prva regionalna organizacija koja je obezbedila prava da lokalizuje i prenosi internacionalne LoL događaje u organizaciji izdavača igre Riot Games.

Našoj regionalnoj publici smo do sada uspeli da lokalizujemo i emitujemo:

EU LCS Summer 2017 and Spring 2018

European League of Legends Championship Series je najviši stepen profesionalnog League of Legends esporta u Evropi, u izvedbi izdavača igre Riot Games. EU LCS je jedna od četiri najveća ligaška sistema na svetu koji direktno kvalifikuju svoje pobednike na svetsko prvenstvo.

All-Stars 2017

League of Legends All-Stars je internacionalni turnir koji funkcioniše po sistemu pozivnica. Ljubitelji LoL-a širom planete glasaju za svoje omiljene profesionalne igrače koji će se takmičiti jedni protiv drugih u zabavnim modovima ali i ozbiljnim mečevima.

Mid-Season Invitational 2018

Mid-Season Invitational je godišnji LoL turnir koji važi za drugi najvažniji događaj posle svetskog prvenstva. Šampioni 14 profesionalnih liga širom sveta se bore za titulu najjače regije između prolećne i letnje polusezone, obično tokom aprila ili maja.

EU Masters

EU Masters je kulminacija sezone svih evropskih liga poput EBL-a. Šampioni svake lige i vicešampioni nekih se susreću u tronedeljnoj borbi za prevlast nad Evropom i dokazivanjem koja liga ima najtalentovanije igrače. 

Takmičenje se dešava dva puta godišnje, jednom na proleće i jednom na jesen, nakon završetka sezone svih 13 regionalnih liga.

Naša želja je da domaćoj publici približimo najveće League of Legends događaje na svetu prilagođavanjem sadržaja na srpski jezik.