13 June 2021.

Balkanska PUBG Liga dobija slot na PCS5 Major turniru!

Najbolja PUBG ekipa sa Balkana će od sada imati priliku da se takmiči protiv najjačih ekipa u Evropi!

Najbolja PUBG ekipa sa Balkana će od sada imati priliku da se takmiči protiv najjačih ekipa u Evropi!

Godinama smo u prilici gledati regionalne predstavnike na velikim PUBG takmičenjima ali konačno ćemo biti u mogućnosti i lično “poslati” jednog na major takmičenje. U saradnji s PUBG-om, Fortuna Esports i Balkan PUBG Liga će omogućiti najboljem timu 8. sezone BPL-a da učestvuje na PUBG Continental Series 5 Europe: Regional Playoff-u.

BPL je počeo kao community projekt grupe istomišljenika 2019. godine, bez finansija, što čini celu stvar još zanimljivijom. Drago nam je da je liga 2 godine poslije tu gdje jeste, dio Fortune Esports i jedva čekamo videti šta nam sledi u budućnosti!. Ovo veliko priznanje regionalnog PUBG-a na internacionalnoj sceni koje doprinosi samom kvalitetu lige i s nestrpljenjem očekujemo pobednika osme sezone!Amar Kalabić, suosnivač lige.

Šampion balkanske PUBG lige će se kroz PCS5 Regional Plej-of fazu boriti za deo nagradnog fonda, kao i za prolaz u glavnu fazu takmičenja!

Osmu sezonu BPL-a možete gledati uživo na Fortuna Esports Trovo i SK Esports TV kanalima sredom i četvrtkom sa početkom od 19 časova od 6. do 28. jula.

Prijave su otvorene i besplatne za svakoga, s’ toga ako imaš svoj squad prijavi se i dokaži da ste najbolji na Balkanu i osiguraj svoje mesto na PCS 5: Regional Playoffs!

LINK ZA PRIJAVE: http://pubg.balkanesports.com/signup
Pročitaj više o 8. sezoni balkanske PUBG lige: http://pubg.balkanesports.com/s8start

Ostani u toku: