24 June 2020.

Balkanska PUBG liga

Prenosimo LoL, prenosimo CS:GO, a došlo je vreme i da prenosimo najbolji regionalni PUBG.

Prenosimo LoL, prenosimo CS:GO, a došlo je vreme i da prenosimo najbolji regionalni PUBG.

U saradnji sa ekipom koja organizuje balkansku PUBG ligu – BPL, od sada ćete na našim kanalima (Fortuna Esports YouTube i Sport Klub Esports TV) moći da pratite najžešću peglu tiganjima u regionu. Ova liga okuplja najbolje i najpoznatije igrače sa naših prostora, ali piletinu mogu da osvoje samo najbolji.

BPL ekipa je tokom prethodne četiri sezone uložila ogroman trud da razvije regionalnu takmičarsku PUBG scenu i ovim putem želimo da im čestitamo na uspehu koji su postigli. Izgradili su poverenje zajednice i takmičenje koje ima za cilj da naš region stavi na mapu Evrope. Zadovoljstvo nam je da postanemo deo toga.

Naša želja je da takmičenju i svim igračima omogućimo da dobiju pažnju koju zaslužuju, a da domaćoj publici pružimo još kvalitetnog esport sadržaja. 

Kada i kako?

Nadamo se da će najtopliji deo leta doneti i najvreliju battle royale akciju. BPL sezona 5 će imati 6 takmičarskih dana (kola), tokom kojih će se odigrati 32 mape.
Raspored: 

Mape koje se igraju: Erangel i Miramar 

Ekipe dobijaju bodove na osnovu plasmana i na osnovu kill-ova, a sistem bodovanja je sledeći:

 1 kill = 1 bod

Gde?

Ponavljamo, sve mečeve ćete moći da gledate UŽIVO na SK Esports TV kanalu ili Fortuna YouTube kanalu. 

Prenosi će biti premešteni u naš studio u Beogradu (ukoliko nam situacija sa korona virusom to dozvoli). Ostavljamo mogućnost da će komentatori i dalje slati svoj glas preko žice (ne može to bez kabla) jer želimo da svi pre svega budu bezbedni i da se prilagodimo odlukama lekara i država u regionu (pre svega kada je u pitanju putovanje). 

Ko igra i kako da se prijavim? 

Najboljih 8 ekipa iz sezone 4 zadržava svoje mesto u BPL, dok će 8 ekipa iz donjeg dela tabele morati da brani svoje mesto protiv 8 ekipa koje dolaze iz kvalifikacija. 

Kvalifikacije će se održati od 01.07. do 05.07 tačan format i vreme odigravanja zavisi od broja prijavljenih ekipa. Prijave su otvorene do ponedeljka, 29.06, tako da ako mislite da imate Squad koji je dovoljno dobar da bude šampion Balkana prijavite se na linku ispod.

LINK: 

Nagrade?

Nagradni fond za sezonu 5 je dupliran, i iznosi 2.000 EUR. 

Raspodela:

  1. mesto: 1.000 EUR
  2. mesto: 500 EUR
  3. mesto: 300 EUR
  4. mesto: 200 EUR

Za sve novosti i više informacija zapratite BPL na društvenim mrežama: 

[NAJVAŽNIJE] Discord: https://discord.gg/FjJbmkn 

Facebook: https://www.facebook.com/balkanpubgleague/ 

Twitter: https://twitter.com/bpl_esports