15 March 2021.

ISTINA – Zašto je Baka Prase kažnjen?

Šta mislimo o Obiju i Baki, šta se zapravo desilo i kome idu pare od kazne?

Dragi fanovi,

Prošle nedelje objavili smo odluku koja je podigla mnogo prašine i nakon koje su počele da se pojavljuju lažne tvrdnje da Fortuna mrzi životinje, SuppUp, Baku Praseta, kao i da je naš cilj da zadržimo neke pare. Ništa od ovoga nije istina i malo šta bi moglo biti dalje od istine.

SuppUp je verovatno organizacija koja je najviše uložila i najviše postigla kada je u pitanju domaći esport. Od momenta kada su se pojavili osvojili su dve uzastopne EBL sezone, i trenutno imaju šanse da osvoje i treću čime će prestići Kliktech. Fortuna ima ogromno poštovanje prema SuppUp-u, i veoma smo im zahvalni što zajedno sa nama grade jaku i stabilnu regionalnu scenu. Od samog početka imamo odličnu komunikaciju i čvrsto verujemo da su nam ciljevi zajednički.

Bogdan je među prvima bio član Fortune i na samom početku nam je svojim zabavljačkim talentom pomogao da poguramo domaći esport, ali Bogdan je i neko koga smatramo za drugara. Nikada nije, i nikada neće, nama biti želja i cilj da njega lično napadamo, omalovažavamo ili da mu se svetimo i budemo ikako zlonamerni prema njemu. To ipak ne znači da hoćemo i možemo da tolerišemo ružna ponašanja.

Poslednja neistina nam se možda čini i najgorom jer je veoma očigledno koliko je pogrešna – Fortuna mrzi životinje i radi ovo zbog para. Fortuna obožava životinje, ali mrzi korišćenje životinja radi prostačkog iskazivanja nepoštovanja. Nemamo ni jedan problem sa Obijem, ali imamo veliki problem kada neko misli da je smešno ili kul da nabije Obijev polni organ u kameru tokom prenosa uživo koji između ostalog ide i na Sport Klubu. Nije ni smešno, ni kul, niti će ikada biti i ružno je što je jedan sladak i potpuno nedužan ljubimac iskorišćen u ovako prostačke svrhe.

Ukoliko neko ima dileme, ili nije imao prilike do sada, obavezno pogledajte snimak koji je doveo do naše odluke. Na snimku ćete odmah videti (i čuti) da Obi nije sam ni „ušetao“ ni upao slučajno, već je njegov penis namerno stavljen ispred kamere.

SIMPATIČNO I SAVRŠENO U REDU BEZOBRAZNO, RUŽNO I PROSTAČKI

Ako i dalje mislite je Obi ovde „ušetao“ recite nam kome da se javimo da pokažemo prvog letećeg psa na svetu.

Fortuna je od 2017. kroz EBL i druga takmičenja ekipama i igračima isplatila preko 200.000 evra i ako neko misli da će odluka kojom se jednoj ekipi smanjuje nagrada za 50% napuniti nečije džepove – grdno se vara. Sve naše aktivnosti služe razvoju esport scene, ali u ovom slučaju odlučili smo da tih 50% napuni budžet neke od organizacija za zaštitu i brigu o životinjama. Prosto rečeno, taj novac ćemo donirati.

Verujemo da će njima ovaj novac značiti, a nakon što se sezona završi obavestićemo vas i tačno gde je pomoć otišla. Iznos koji će biti doniran trenutno zavisi samo od ekipe ŠAIM SE SuppUp tako da će oni u plej-ofu igrati ne samo za sebe i grupnu fazu EU Mastersa, već i za životinje kojima je potrebna pomoć.

Ukoliko neko i dalje ima nedoumice – Obi je jedan presladak i potpuno nedužan pas, kao i svaki drugi ljubimac. Odluka nije donešena zbog Obija, već zbog ružnog i sramotnog načina na koji je Obi iskorišćen u ovoj situaciji.

#PravdaZaObija

Fortuna Esports