28 May 2021.

KitKat produžava LEC i EM partnerstvo i postaje glavni partner za LCL i ERL.

Oduševljeni smo što možemo da objavimo da KitKat ne samo da podržava LEC i European Masters kao glavni partner do 2023. godine, već će ovog leta biti i glavni sponzor LCL i 12 evropskih regionalnih liga (ERL).

Oduševljeni smo što možemo da objavimo da KitKat ne samo da podržava LEC i European Masters kao glavni partner do 2023. godine, već će ovog leta biti i glavni sponzor LCL i 12 evropskih regionalnih liga (ERL).

Zadovoljstvo nam je da objavimo da KitKat produžava i proširuje svoje partnerstvo sa prestižnom evropskom LEC LoL ligom, European Masters takmičenjem i regionalnim ligama u Evropi!

KitKat se pridružio LEC putovanju kao partner prolećnog finala 2020, a njihova veza se od tada samo ojačala. Njihova osnovna poruka, „Napravi pauzu“, je sjajan podsetnik za LoL Esports gledaoce da pronađu prostor da upiju svo uzbuđenje LEC-a, pretvarajući tehničke pauze u priliku da se navijači odmore i skupe energiju da nastave da podržavaju njihov tim do kraja meča.

Sa ovim proširenim partnerstvom, KitKat će i dalje biti glavni LEC i EU Masters partner do 2023. godine, pa očekujte da se njihovi transparenti vide kroz Summoner’s Rift, kao i njihov podsetnik da napravite pauzu u predstojećim mečevima.

Ali to nije sve. KitKat proširujue ovo partnerstvo kako bi postao glavni partner za Kontinentalnu League of Legends ligu (LCL) i 12 Evropskih Regionalnih Liga za letnju sezonu 2021. godine. To čini KitKat jednim od najsveobuhvatnijih partnera koje je LoL Esports u Evropi ikada imao.

Zadovoljstvo mi je raditi sa timom koji je zaista zaljubljen u esport. KitKat sledi jasnu esport strategiju u kojoj se zajednici pristupa na medijski prikladan i autentičan stil na svim relevantnim kanalima“, izjavio je Georg Fischer, menadžer marketinga za KitKat u Evropi.

Potencijal za ne-endemske brendove u esportu i igrama je raznolik i još uvek u velikoj meri neiskorišćen. Veoma smo srećni što smo uspešno partnerstvo sa Riot Games-om podigli na novi nivo.”

Oduševljeni smo što smo proširili naše partnerstvo sa KitKat-om za LEC i želimo im dobrodošlicu u European Masters kao jednom od naših glavnih partnera kroz višegodišnji ugovor“, izjavio je Zeynep Gencaga, Viši menadžer za poslovni razvoj esporta u EMEA regionu za Riot Games.

Nakon kreativnog stupanja na scenu putem pilot projekta koji je podržavao LEC pauze, KitKat sada postaje jedan od najvažnijih partnera esporta u Evropi. Nakon proširenja partnerstva na LEC prenose na evropskim jezicima, ovog leta će podržati i 12 ERL takmičenja širom Evrope. Zadovoljstvo mi je raditi sa KitKat timom, koji je posvećen stvaranju značajnih trenutaka i kvalitetnog sadržaja za naše fanove.”

LEC se vraća 11. juna sa KitKat-om kao glavnim partnerom – obavezno pratite lolesports.com da biste uživo ispratili svu akciju! A ako želite i malo regionalne akcije, obavezno gledajte balkansku LoL ligu (EBL) od 14. juna!