04 September 2021.

Zapošljavamo Social Media menadžera

Menadžer društvenih mreža će raditi na prenosima najvećih svetskih i regionalnih esport takmičenja, komunikaciji sa zajednicom, praviće memače ali će i usko sarađivati sa našim partnerima u kreiranju i sprovođenju lokalne strategije.

Tražimo novog člana Fortuna Esports teema, regionalnog lidera u produkciji esport i gaming sadržaja. LEC, CS:GO Major, The International, EBL, kratke i ponekad zabavne emisije…naše aktivnosti pokrivaju najvažnije video igre u Evropi.

Menadžer društvenih mreža će raditi na prenosima najvećih svetskih i regionalnih esport takmičenja, komunikaciji sa zajednicom, praviće memače, smišljati klipove ali će i usko sarađivati sa našim partnerima u kreiranju i sprovođenju lokalne strategije.

Tražimo osobu sa iskustvom koja je duboko povezana sa esport, gejming i striming kulturom i u koraku je sa trendovima na društvenim mrežama. Želimo nekoga ko priča jezik zajednice, ko je organizovan, kreativan i ne plaši se da proba i predloži nešto novo.

Idealan kandidat je takođe dovoljno samostalan i sposoban da reaguje u slučajevima kada je brzina najbitnija.

Ključne aktivnosti

Uslovi

Poželjno

Ukoliko misliš da si prava osoba za ovaj posao javi nam se mejlom na careers@fortunaesports.com. Očekujemo tvoj CV, ali i da nam kažeš nešto o sebi. Od kada pratiš esport? Koje igre igraš? Šta su za tebe primeri dobrog vođenja društvenih mreža u našoj industriji? Koje strimere ili kanale pratiš? Voleli bismo i da vidimo tvoje ideje, projekte i fore (realizovane i objavljene ili makar samo zamišljene). Ukratko – pokaži nam da si prava osoba za ovu poziciju.

Ako nam se tvoja prijava dopadne – očekuj naš poziv 🙂 GLHF!